DamijanStefanc
|
posted on 10-1-2008 at 18:13 |
|
|
Kako bodo pri Didaktiki potekale seminarske predstavitve in vpisovanje seminarjev v indeks?
Za tiste, ki ste se odločili, da boste pedagoško seminarsko nalogo opravljali pri enem od drugih dveh pedagoških predmetov (Pedagogiki
ali Andragogiki), je pomembno samo to, da seminarske predstavitve obiskujete v izbrani skupini (če se niste še v nobeno vpisali, je že
skrajni čas, da to naredite!). Seminarske predstavitve morate obiskovati ne glede na to, ali pri meni opravljate seminar ali ne
.
Predvidoma se bodo seminarske predstavitve začele takoj po končanih vajah, torej 10.3. in 11.3.2008. V vsaki skupini bomo izpeljali 7
srečanj, tako da bi morali predvidoma zaključiti v prvem tednu maja.
Za tiste, ki ste se odločili, da boste pri meni v okviru Didaktike opravljali pedagoški seminar, pa velja naslednje:
- povečini ste si temo seminarja že izbrali (če še kdo načrtuje pri meni opravljati seminar in se še nisva dogovorila za
temo, je časa za to še zelo malo - čim prej se oglasite na gov. urah!)
- seminarsko nalogo morate oddati najkasneje v torek, 12.2.2008.
- na govorilnih urah v torek, 26.2.2008, bodo objavljene ocene seminarjev in natančen časovni razpored seminarskih predstavitev. Če bo
le mogoče, boste seminar predstavljali v svoji skupini, lahko pa se zgodi - če bo v isti skupini več študentov z enakimi temami -,
da boste morali seminar predstaviti v eni od preostalih štirih skupin.
- študentje, ki boste morali seminarsko nalogo popravljati ali dopolniti, boste imeli za to čas do vključno 10. marca 2008.
- vsi, ki boste seminar pravočasno (!!) oddali in izpeljali predstavitev, vam bom oceno vpisal neposredno po predstavitvi
seminarja, zato morate imeti indeks s seboj.
- študentje, ki ne boste pravočasno oddali naloge ali je predstavili v dogovorjenem terminu, seminarja ne boste mogli vpisati.
[Edited on 10-1-2008 by DamijanStefanc]
|
|
|
|