forum.stefanc.net Last active: Never
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites  
Author: Subject: Zakaj se ne morem prijaviti na izpit?
DamijanStefanc
Super Administrator

Registered: 23-5-2007
Member Is Offline

[*] posted on 2-6-2007 at 23:32
Zakaj se ne morem prijaviti na izpit?

Nekateri študentje imate kljub dejstvu, da ste letos vaje opravili, težave pri prijavi na izpit iz Didaktike. Sistem vam sporoča, da se ne morete prijaviti, ker ne izpolnjujete obveznosti (ali nekaj temu zelo podobnega). Razlogov za to je lahko več:

1. Slučajno se je zgodilo, da ravno vašega imena v VISu nisem odkljukal - to se ob množici cca. 200 študentov tudi kdaj zgodi...
2. Čeprav ste prepričani v nasprotno, vaj niste opravili (oz. imam sam takšne podatke).
3. Računalniški sistem VIS vašega imena ni uvrstil na mojo listo študentov, zato vas ne morem odkljukati.

Kaj torej narediti? Če gre za problem pod točko (1), problema pravzaprav ni: napišite mi mail in stvar bo v najkrajšem času urejena.
Če gre za točko (2): opravite vaje oz. me prepričajte, da ste jih res opravili.

Če gre za točko (3), boste imeli malo več dela. Najprej preverite, če imate predmet "AA Didaktika" vpisan v svojem elektronskem indeksu. Če ga nimate, ga dodajte. Nato mi pošljite mail, da preverim, če vas je sistem dodal na "moj" seznam in vas torej lahko odkljukam.
Ponavadi pa je težava drugje, namreč v dejstvu, da nimate študentskega statusa (= pavzirate). Ker imamo opraviti s strojem, ki pač dobesedno jemlje vaš status - da torej res "pavzirate" in ne opravljate nobenih obveznosti na faksu - vas tudi ne uvrsti na seznam študentov, ki bi morali opraviti kakšno obveznost. Sam v tem primeru ne morem narediti ničesar. Oglasiti se morate pri svoji oddelčni tajnici in jo prositi, da vas prijavi na izpit.

[Edited on 2-9-2007 by DamijanStefanc]

View User's Profile View All Posts By User U2U Member

Go To Top